Soluție de avarie. Se înlocuiește pavajul din parcare

Soluție de avarie. Se înlocuiește pavajul din parcare

Dalele de granit de pe calea de acces către parcarea hotelului din Piața Daciei s-au deteriorat și vor fi înlocuite. Ele au cedat sub greutatea autocarelor cu turiști și s-au spart. Vor fi înlocuite cu un strat din beton amprentat, care rezistă traficului greu.

După finalizarea proiectului de reabilitare a Pieței Dacia au început să apară și unele neconformități. Este vorba despre dalele folosite pentru pavarea Pieței și, în special, a aleii de acces la parcarea hotelului Pietroasa.

Unele dintre pavele nu au fost bine fixate pe suprafața platoului din fața Palatului Comunal și, după un timp s-au desprins și chiar s-au deteriorat. Dar, cel mai mult au avut de suferit dalele de granit peste care au trecut automobilele pentru a fi parcate la hotel.

În parcare intră și autocare cu turiști a căror greutate este prea mare pentru plăcile de granit, care au cedat și s-au spart. Din acest motiv s-a căutat o soluție eficientă care să rezolve problema.

Se lucrează deja de câteva zile la înlocuirea pavajului, care a fost înlăturat în cea mai mare parte iar dalele extrase au fost depozitate ca piese de rezervă de viitor pentru înlocuirea celor defecte.

Lucrarea va fi făcută pe cheltuiala Constructorului, fără a fi cheltuite fonduri suplimentare din bugetul local.

2 Comentarii la: “Soluție de avarie. Se înlocuiește pavajul din parcare

  1. Ăla nu e granit! Țeapă!

  2. Fără comentarii…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și