Solicitare publică. Un consilier a cerut să fie puse la dispoziție contractele legate de Referendum.

Solicitare publică. Un consilier a cerut să fie puse la dispoziție contractele legate de Referendum.

Unul dintre aleșii municipali a cerut să fie prezentate toate contractele legate de campania de promovare pentru Referendum. Deși toate aceste contracte sunt postate public pe SEAP, consilierul PMP, Constantin Florescu a fost asigurat că va primi o centralizare a acestora, împreună cu ceilalți consilieri municipali.

Consilierul municipal din partea Partidului Mișcarea Populară a solicitat, în cadrul capitolului ”Diverse” din ședința extraordinară a CLM de astăzi, ca toate contractele de finanțare pentru Referendum să fie puse la dispoziția consilierilor.

Cererea consilierului a fost recepționată ”deîndată” de viceprimarul Ionuț Apostu, care a ținut neapărat să facă o precizare.

Viceprimărița Oana Matache, oarecum nedumerită de cererea domnului Florescu de a fi prezentate contractele artiștilor care au participat la campania pentru Referendum, a întrebat despre ce cântăreți face acesta referire.

În încheierea întâlnirii de lucru de astăzi, președintele de ședință Aurel Gubandru l-a asigurat pe consilierul PMP că solicitarea sa oficială va fi luată în considerare și că toate contractele legate de Referendum vor fi puse la dispoziția Consiliului Local Municipal.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și