Publicat la: 06.08.2018. 18:11 / 1.499 views

ŞOFERII NU VOR SCĂPA DE “COŞMARUL MĂRĂCINENI”. DUPĂ REABILITARE ÎNCEP LUCRĂRI LA CALEA 1 DE RULARE

Imediat după finalizarea lucrărilor de la Podul Mărăcineni, şoferii nu vor scăpa de blocaje în trafic. Asta pentru că vor începe noi intervenţii la structură, de această dată pe cealaltă cale de rulare, folosită acum pentru a prelua tot traficul.

pod maracineni 3După o întârziere cauzată de o perioadă ploioasă, muncitorii de la Podul Mărăcineni au reuşit să recupereze şi să reintre în grafic cu lucrările. Autorităţile pun presiune în continuare pe constructor, astfel încât pe 30 august calea reabilitată să fie redeschisă circulaţiei.

Muncitorii nu vor pleca din zonă, anunţă şefa de la Casa Albă. Se vor muta pe calea 1 de rulare, sensul Buzău – Rm. Sărat, pentru a efectua lucrări de reparaţii. Tronsonul era afectat înainte de reabilitarea părţii vechi a Podului Mărăcineni, iar traficul intens din ultimele trei luni a accentuat problemele.

Săptămâna aceasta, prefectul Carmen Ichim va avea o nouă întrevedere cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor, cu constructorul şi cu alţi responsabili de şantier pentru a discuta despre stadiul lucărilor de reabilitare, dar şi pentru a stabili modul în care se va munci pe calea 1 de rulare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!