Publicat la: 05.01.2018. 19:17 / 2.285 views

„ŞOFER” FĂRĂ PERMIS. ACCIDENT CUMPLIT LA SĂTUC. O COPILĂ DE 11 ANI A MURIT

Un grav accident de circulaţie s-a produs noaptea trecută în localitatea Sătuc, în imediata apropiere a unei staţii GPL. Şoferul unui Audi a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu maşina şi a avariat o conductă de gaze. În urma impactului deosebit de violent, o copilă de 11 ani pasageră în autoturism şi-a pierdut. De asemenea, alţi trei minori, cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani au fost răniţi. Poliţiştii au stabilit că şoferul, care a părăsit locul accidentului, era băut şi nici nu deţinea permis de conducere.

accident satucAccidentul s-a produs chiar în dreptul fabricii de cărămidă de la Sătuc, pe o porţiune de drum drept. Potrivit martorilor, şoferul, care conducea cu viteză foarte mare, a pierdut controlul volanului, maşina s-a răsturnat şi s-a oprit într-o conductă de gaz care alimenta o staţie GPL din apropiere.

În urma impactului deosebit de violent, o copilă în vârstă de 11 ani şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei minori, cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani au fost transportaţi la spital. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului imediat, fără să îi pese ce lasă în urmă. Rudele fetei moarte au fost alertate şi au sosit imediat la faţa locului.

În urma impactului, conducta de gaz a fost spartă, existând pericolul unei explozii. Pompierii sosiţi la faţa locului au oprit, însă alimentarea cu gaze şi au izolat zona.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului s-au lămurit cu greu care au fost circumstanţele producerii accidentului. În cele din urmă au ruşit să stabilească şi au început să îl caute pe şoferul vinovat.

În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să îl găsească pe şoferul vinovat. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani din Greceanca, care la momentul depistării a fost testat cu aparatul Dragger şi avea o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, acesta nu avea nici permis de conducere. Şoferul a fost reţinut şi s-a ales cu dosar penal.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!