Publicat la: 04.09.2018. 19:04 / 870 views

SITUAŢIE NECLARĂ LA RAM. NU SE ŞTIE CÂT VA FI GIGACALORIA

Vestea anunțată de primarul Toma potrivit căreia populația nu va mai primi subvenție la gigacalorie i-a panicat pe buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire. Directorul RAM a declarat la Campus TV că deocamdată nu exista o certitudine cu privire la prețul gigacaloriei ce se va factura populației, însă numărul abonaților care aleg să plece de la RAM este în continuă creștere.

calorifer-contorPrimarul Toma a anunțat zilele trecute că nu va putea suporta o subvenție a prețului gigacaloriei din bugetul local, în condițiile în care aceasta nu se va acorda de la Guvern. Directorul RAM susține, însă, că există o hotărâre de consiliu local care reglementează acest lucru, însă nu se știe ce se va întâmpla până la iarnă.

Dacă până la acest moment nu se știe prețul gigacaloriei facturat către populație, cert este numărul abonaților care au ales să plece de la Regia Autonomă Municipală. Numai în acest an s-au depus 700 de cereri de debransare.

În trecut, primarul Toma a anunțat că intenționează să racordeze școlile la centrale, iar pentru încălzirea populației spunea că ar exista varianta unui ajutor de la bugetul local pentru achiziționarea de centrale. Deocamdata, solutiile propuse au ramas la stadiul de intentie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!