Publicat la: 11.05.2017. 17:28 / 1.409 views

SIMPOZION LA LICEUL „D. FILIPESCU”. ELEVI ŞI PROFESORI, COMUNICARE INTERDISCIPLINARĂ

Mai mulţi elevi şi profesori din judeţ s-au întâlnit, astăzi, la Liceul Tehnologic „D. Filipescu” pentru a participa la un simpozion. Elevii s-au întrecut în prezentarea unor proiecte, iar dascălii au împărtăşit din experienţele de bună practică în activitatea de la catedră.

seminar siteElevi şi profesori de la mai multe şcoli şi licee din judeţ s-au reunit la cea de-a V-a ediţie a Simpozionului „Comunicare Interdisciplinară”, eveniment găzduit la Liceul Tehnologic „D. Filipescu”.

În cadrul concursului dedicat copiilor, elevii au fost provocaţi să vină în faţa juriului cu diverse proiecte prezentate într-un mod original.

Simpozionul de azi de la Liceul Tehnologic „D. Filipescu” s-a aflat la cea de-a V-a ediţie judeţeană. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!