SILVIU ROŞIORU, VIITORUL VICEPRIMAR? PRIMARUL TOMA: “O SĂ ÎL PUN SĂ UDE FLORILE DIN PARC”

SILVIU ROŞIORU, VIITORUL VICEPRIMAR? PRIMARUL TOMA: “O SĂ ÎL PUN SĂ UDE FLORILE DIN PARC”

Consilierul Silviu Roşioru este nominalizarea ALDE pentru postul de viceprimar, rămas vacant după demisia lui Andrei Neder. Edilul-şef Constantin Toma nu este de acord cu alegerea ca secund a lui Roşioru. “O să îl pun să ude florile în parc”, a declarat primarul, având în vedere că ar putea fi forţat de protocolul PSD-ALDE să îl accepte pe Silviu Roşioru.

TOMA clm rosioru

După mai bine de o săptămână de la demisia lui Andrei Neder, ALDE Buzău l-a desemnat pe Silviu Roşioru drept nominalizarea partidului pentru funcţia de viceprimar.

Silviu Roşioru este din alt partid, PSRo, dar are semnat un protocol de colaborare cu ALDE, formaţiune care are rezervată poziţia de viceprimar, potrivit înţelegerii cu ALDE la nivel naţional. Cu toate acestea, primarul Constantin Toma se declară împotriva alegerii lui Roşioru.

Tocmai pentru că există un protocol la nivel naţional, edilul-şef ar putea fi forţat să accepte, totuşi, ca noul viceprimar să fie unul dintre cei mai vocali adversari ai săi. În acest caz, Toma susţine că nu îi va oferi multe atribuţii.    

Pe de altă parte, şeful Palatului Comunal ameninţă chiar cu ruperea protocolului la nivel local, dacă ALDE va continua să fie în opoziţie.

Pentru a fi ales viceprimar, lui Silviu Roşioru îi trebuie 12 voturi. În condiţiile în care liderii PNL au anunţat că nu vor vota pentru un nou viceprimar, Roşioru are nevoie de susţinerea consilierilor PSD. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:

Un comentariu la: “SILVIU ROŞIORU, VIITORUL VICEPRIMAR? PRIMARUL TOMA: “O SĂ ÎL PUN SĂ UDE FLORILE DIN PARC”

  1. De o peroada de timp, dl Toma este mereu in confilct cu cate cineva. A promis multe in campanie, promite in continuare dar a realizat mult prea putin. Si-a schimbat de mai multe ori promisiunile si face exact pe dos! Noi buzoienii l-am votat, dar vrem sa stim si noi exact cum ne cheltuieste domnia sa banii din bugetul local. Cat ne costa la leu, toate sindrofiile pe care le face de 4-5 ori pe an, unde invita contracost vedete peste vedete!!! A promis ca el nu va face ca Boscodeala. Cat ne costa luxul electoral numit Scm Gloria Buzau??? Cat ati cheltuit din banii buzoienilor pe dezapezire in aceasta iarna? Evitati constant sa vorbiti despre bani, despre cat ne costa pe noi toate aceste lucruri. Este bine sa tineti ascuns situatia banilor si justificarea cheltuielilor fata de buzoieni? Asfaltarile se fac cu viteza melcului si de proasta calitate. Toate gurile de canal nu sunt aliniate la nivelul asfaltului!!! De ce D-le Toma,??? In 3 ani de mandet ati realizat foarte putine lucruri bune!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

BUZĂU: Ziua cu 0 cazuri de COVID!

07.06.21 10:19 Ultima modificare 07.06.21 10:30

Avem o premieră pozitivă, la nivelul județului Buzău, de la începutul pandemiei: duminică (6 iunie) a fost ziua în care nu s-au înregistrat cazuri de…