EXCLUSIV. Și proiectul promovării, inițiat de Felix Rache, Petre Emanoil Neagu și Constantin Toma, intră în istorie. Rache: ,,Să reușim să jucăm într-o cupă europeană!…”

EXCLUSIV. Și proiectul promovării, inițiat de Felix Rache, Petre Emanoil Neagu și Constantin Toma, intră în istorie. Rache: ,,Să reușim să jucăm într-o cupă europeană!…”

Dincolo de meritul echipei și al staff-ului tehnic în promovarea formației din Crâng, trebuie amintită și povestea proiectului inițiat în urmă cu trei sezoane. Reprezentanții Consiliului Județean, ai Primăriei și ai trustului Campus Media s-au așezat la masa discuțiilor, pentru a creiona un vis: revenirea Gloriei Buzău în Liga 1. Atunci, Felix Rache, actual vicepreședinte al Consiliului Județean, îi aducea la masa negocierilor pe responsabilii din administrația publică.

Iată, performanța a fost reușită în al treilea sezon competițional, cu o accedere directă în primul eșalon fotbalistic.

Este evident că, în Superligă, cheltuielile cu o echipă sunt cu mult mai mari. În acest context, autoritățile locale dau asigurări că vor sprijini formația din Crâng, pentru a avea o evoluție cel puțin onorabilă în primele sezoane.

Și trustul Campus Media va rămâne alături de clubul buzoian.

Foarte implicat în proiectul care și-a atins primul obiectiv important, cel al promovării, Felix Rache, vicepreședinte al Consiliului Județean, ginerele inginerului Constantin Cristea, finanțator al performanței în fotbal, este de părere că finanțarea privată ar trebui să primeze de acum încolo și îi invită pe parteneri la noi negocieri, pentru continuarea proiectului.  

O dată cu această promovare istorică, dorința noastră este ca echipa să scrie în continuare istorie și să rămână în Liga 1 multe sezoane de acum încolo.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și