Publicat la: 23.09.2020. 18:19 / 279 views

ȘI LA BUZĂU FUNCȚIONEAZĂ BIROUL „POLIȚIA SIGURANȚA ȘCOLARĂ”. OBIECTUL DE ACTIVITATE, STRICT LEGAT DE PROTECȚIA ELEVILOR

Odată cu debutul anului școlar a fost înființat la nivelul fiecărui județ Biroul Poliția Siguranța Școlară iar polițiștii din cadrul acestei structuri vor acționa pentru asigurarea unui mediu școlar sigur. Profesorii, elevii și chiar părinții sunt așteptați să aducă la cunoștința agenților de poliție situațiile întâlnite pentru a se găsi o soluție potrivită pentru elevi.

ofiter politie prima zi 3

În țară și implicit la Buzău, la începutul anului școlar 2020 – 2021 a fost înființat Biroul Poliția Siguranța Școlară. Noua structură are ca obiectiv combaterea infracționalității și violenței în școli și în vecinătatea acestora.

Polițiștii din cadrul Biroului Poliția Siguranța Școlară vor face analize pentru a descoperi eventualele riscuri, dar în același timp sunt deschiși la discuții cu părinții, elevii și profesorii care le pot aduce la cunoștință diferitele probleme cu care se confruntă.

Potrivit ministrului de Interne, Marcel Vela, Politia Siguranta Scolara va fi formata din 270 de politisti, organizati la nivelul Inspectoratului General al Politiei Romane, la nivelul Politiei Capitalei si al inspectoratelor de Politie din fiecare judet. Politia Siguranta Scolara va avea o subordonare centrala, iar obiectul ei de activitate este strict legat de asigurarea protectiei si sigurantei elevilor si a cadrelor didactice. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!