ŞI FĂRĂ PATINOAR ŞI DATORI LA ELCAR GID. PRIMĂRIA A ÎNCHEIAT UN CONTRACT NERENTABIL

ŞI FĂRĂ PATINOAR ŞI DATORI LA ELCAR GID. PRIMĂRIA A ÎNCHEIAT UN CONTRACT NERENTABIL

După o rundă de discuţii cu privire la patinoar, povestea părea lăsată uitării. Asta nu înseamnă că nu va trebui rezolvată. În urmă cu ceva timp, Curtea de Conturi a descoperit mai multe probleme legate de patinoar şi s-a decis ca obiectivul să nu mai fie în administrarea societăţii Elcar Gid. Consilierii locali nu au luat nicio decizie în acest sens, iar patinoarul a rămas tot la firma care l-a administrat până acum. Mai mult decât atât, Primăria va trebui să plăteasca firmei şi o sumă de bani pentru a putea prelua obiectivul.

patinoarColaborarea dintre Primărie şi firma Elcar Gid nu a fost una rentabilă pentru municipalitate. Este decizia Curţii de Conturi care în urmă cu o jumătate de an a comunicat printr-un document că asocierea în vederea administrării patinoarului din Buzău a fost una nerentabilă pentru municipalitate. În aceste condiţii, firma a anunţat că renunţă la contract, însă consilierii nu au votat preluarea patinoarului.

Mai mult decât atât, o hotărâre definitivă şi irevocabilă dictată la Curtea de Apel obligă municipalitatea la plata unei sume cu multe zerouri către firma Elcar Gid.

Potrivit raportului emis, Curtea de Conturi Buzău nu este de acord cu direcţionarea a  7 miliarde de lei vechi anual către Elcar Gid.

(Mirela Copariu)

Un comentariu la: “ŞI FĂRĂ PATINOAR ŞI DATORI LA ELCAR GID. PRIMĂRIA A ÎNCHEIAT UN CONTRACT NERENTABIL

  1. Atunci care e părerea voastră?Parca nu se comentau deciziile instanțelor!
    Ai cui sunteți voi?
    E bine dar nu prea!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și