Publicat la: 20.12.2019. 19:42 / 4.788 views

ŞI CE DACĂ ŞEFII DE PARTID SUNT LA CUŢITE? PREFECTUL ŞI SUBPREFECTUL PROMIT SĂ COLABOREZE

Susţinuţi de partide care la Buzău sunt în război, prefectul şi subprefectul au promis astăzi că vor avea o colaborare fără tensiuni. Leonard Dimian şi Alecu Vasile au declarat că nu vor intra în jocurile de partid, mai ales că funcţiile lor sunt apolitice.

dimian alecuÎnainte de momentul depunerii jurămâtului de către noul subprefect, Leonard Dimian şi Alecu Vasile au părut foarte degajaţi în dialogul pe care l-au purtat timp de câteva minute, în aşteptarea începerii videoconferinţei. De câteva ori, chiar s-au amuzat pe seama celor discutate. Dimian şi Vasile au fost propuşi la conducerea Prefecturii de două partide care la Buzău sunt la cuţite. Neînţelegerile între liderii formaţiunilor nu vor afecta relaţia instituţională la vârful Casei Albe, spune prefectul Leonard Dimian, promovat de ALDE la şefia instituţiei.

De aceeaşi părere este şi Alecu Vasile, propus de PNL pentru funcţia de subprefect.

Relaţia tensionată între şefii PNL şi ALDE este de notorietate la Buzău. Liderii organizaţiilor s-au atacat public în mai multe rânduri, inclusiv pe tema numirii prefectului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!