Publicat la: 18.01.2021. 19:29 / 423 views

SFATURI ESENȚIALE, ÎNAINTE ȘI DUPĂ VACCINARE. ATENȚIE LA FORMULARE ȘI LA STAREA POST-IMUNIZARE

Medicii vaccinatori vin cu câteva detalii pentru persoanele care aleg să se imunizeze. Înscrierea pentru vaccinare este primul pas. Medicii din centre îi sfătuiesc pe cei care vin să se vaccineze să țină cont de întrebările din formulare și să declare dacă au luat anumite medicamente.

medic vaccinare vaccinare 6

Pe de altă parte, persoanele care declară că suferă de diverse alergii urmează să fie monitorizate în centru mai mult timp, de la momentul administrării serului.

După imunizare, beneficiarii trebuie să informeze medicul de familie că s-au vaccinat și să anunțe orice reacție adversă deosebită.

Potrivit autorităților, buzoienii care întâmpină probleme în etapa de înscriere sau care au nevoie de mai multe informații referitoare la vaccin, pot apela la call center-ul deschis pentru județul Buzău, la numărul de telefon 021.414.44.38 ori pot scrie la adresa de e-mail bz.callcenter@vaccinare-covid.gov.ro.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!