Publicat la: 26.09.2019. 18:57 / 496 views

SESIZĂRILE DIRECTORILOR, ÎN CASCADĂ. NEREGULILE CONTINUĂ ÎN MULTE DINTRE ŞCOLI

Ședința cu directorii de școli din județ a întârit și astăzi faptul că firma responsabilă de distribuirea cornurilor în școli încală pe bandă rulantă prevederile contractului. Conducerea Inspectoratului Școlar a făcut, în continuare, un apel la șefii untăților de învățământ, să sesizeze toate problemele în derularea programului guvernamental. Și reprezentantul Consiliului Județean le-a cerut directorilor să anunțe neregulile și să refuze produsele neconforme.

sedinta directori 1Încă de la începutul discuțiilor legate despre cornuri, directorii au început să reclame neregulile înregistrate încă din prima săptămână de școală. În ciuda faptului că a fost avertizat și cunoaște faptul că au fost demarate controale, producătorul clujean, distribuitor în același timp, continua să sfideze, nerespectând angajamentele din contractual de furnizare.

Cele mai multe sesizări au venit din partea directorilor de școli din mediul rural. Ei au semnalat faptul că produsele vin foarte târziu, după terminarea orelor de curs, sau chiar nu sunt aduse. Și astăzi s-a vorbit despre cornuri mucegăite.

Responsabilii Consiliului Județean le-au solicitat directorilor să sesizeze în scris toate aceste probleme, astfel încât firma distribuitoare să nu mai primească bani în cazurile în care nu și-a respectat contractul.

Conducerea Inspectoratului Școlar le-a cerut insistent șefilor unităților de învățământ să nu evite să reclame toate cazurile în care firmele nu asigură produse conforme și la timp.

Ieri, din ordinul prefectului, a început seria controalelor cu echipe mixte, pentru depstarea neregulilor în derularea programului guvernamental. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!