Publicat la: 02.07.2020. 17:58 / 512 views

SESIUNEA SPECIALĂ, REZULTATE. 5 DIN 9 ABSOLVENȚI AU LUAT PESTE MEDIA 5

Astăzi au fost afișate rezultatele la sesiunea specială a evaluării naționale, examen susținut de elevi care au fost în izolare la domiciliu când a fost programată testarea inițială. La Buzău, din cei nouă candidați prezenți la examen, cinci au obținut medii peste 5.

capacitate special 2La nivelul județului Buzău, 16 absolvenți de gimnaziu au fost în imposibilitatea de a susține evaluarea națională, în perioada în care a fost programată, din cauza faptului că erau izolați la domiciliu. Dintre aceștia, doar nouă au participat la sesiunea specială de la începutul acestei săptămâni. Cinci s-au bucurat de medii peste 5.

Cea mai mare medie de la sesiunea specială, la Buzău, a fost 8.85.

Zilele acestea, absolvenții de gimnaziu sunt implicați în completarea fișlelor cu opțiuni pentru admiterea computerizată. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!