„Seri de folk la Aluniș”, continuă. Emeric Imre va concerta la Centrul de Artă Aluniș

„Seri de folk la Aluniș”, continuă. Emeric Imre va concerta la Centrul de Artă Aluniș

Sâmbătă, 24 iulie, Centrul de Artă Aluniș găzduiește al doilea eveniment din seria „Seri de folk la Aluniș” cu un concert susținut de unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți, Emeric Imre. Mai mult decât atât, întregul weekend, 24-25 iulie, este dedicat iubitorilor de natură și drumeții, celor pasionați de mersul pe munte și amatori de cântece în jurul focului de tabără.

Sâmbătă, începând cu ora 18.00, Aluniș Art Center găzduiește al doilea concert din seria “Seri de folk la Aluniș” cu unul dintre cei mai îndrăgiți muzicieni ai genului muzical, Emeric Imre.

De la ora 21 are loc proiecția cinematografică, la doar o zi după lansarea în cinematografe, a filmului „Tata mută munții”, cel mai nou film semnat de Daniel Sandu.

Seara se încheie în jurul focului de tabără, iar vizitatorii sunt încurajați să petreacă noaptea la cort în grădina generoasă a Centrului de Artă Aluniș.

De asemenea, în cele două zile, 24-25 iulie, începând cu ora 10, participanții sunt invitați să descopere bogățiile naturale din Ținutul Buzăului prin două drumeții în zona Colți. Sâmbătă este programată o drumeție mai lungă prin pădure la Complexul Așezărilor Rupestre de la Bozioru. Drumeția de duminică se adresează în special familiilor cu copii, fiind o drumeție mai ușoară al cărei scop este explorarea zonei Colți în căutare de fosile, chihlimbar și poveștile locului.   

Intrarea la concert și proiecția cinematografică sunt libere, dar donațiile către Centrul de Artă Aluniș sunt apreciate. Centrul de Artă Aluniș este locul unde arta este pusă în slujba binelui și contribuie la creșterea și dezvoltarea comunității locale celebrând și protejând valorile și tradițiile locale. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și