Sensuri unice. Încă două străzi se află în atenția edililor

Sensuri unice. Încă două străzi se află în atenția edililor

Un consilier municipal a propus colegilor din CLM să fie instituit sens unic de circulație pe două dintre străzile care se intersectează cu Bulevardul Unirii. Propunerea va fi studiată și este posibil să fie aplicată după finalizarea lucrărilor la bulevard.

Traficul rutier din orașul nostru se desfășoară de multe ori cu greutate și datorită șantierelor aflate în lucru, atât pe Unirii, în Centru, dar și pe mai multe străzi și alei din Buzău.

Aglomerația de autovehicule s-a mărit și pe străzile adiacente marilor șantiere, mai ales din cauza mașinilor parcate pe ambele laturi.

Din acest motiv, consilierul municipal Andrei Neder, a propus edililor să se gândească dacă introducerea de sensuri unice pe două dintre străzile care se intersectează cu Bulevardul Unirii, nu ar putea decongestiona traficul auto.

Ca și în alte situații, instituirea de sensuri unice ar permite o circulație auto mai lejeră, chiar dacă ambele laterale ale străzilor ar fi ocupate cu mașini parcate.

Până acum, toate sensurile unice care au fost instituite pe unele străzi din oraș în ultimii șase ani, și-au dovedit eficiența și au contribuit decisiv la fluidizarea traficului auto.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și