Publicat la: 07.08.2019. 18:30 / 700 views

SENS GIRATORIU REFĂCUT. SE AMENAJEAZĂ AL DOILEA SENS GIRATORIU DIN MICRO XIV

Un nou sens giratoriu este în curs de amenajare în cartierul Micro XIV. Este vorba despre intersecţia Bulevardului Stadionului cu străzile Oltului şi Gen. Grigore Baştan. Noul giratoriu desenat va beneficia de stâlpişori flexibili pentru a fi cât mai vizibil.

intersectie bastanLucrătorii de la Urbis Serv au început amenajarea unui sens giratoriu în intersecţia de la monumentul generalului Grigore Baştan, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Pentru că şi acest sens giratoriu va fi unul desenat pe carosabil, din considerente financiare, el va fi marcat cu stâlpi, care au rolul de a-l face vizibil mai ales pe timp de iarnă, când desenul de pe asfalt va fi acoperit de zăpadă.

Primăria intenţionează să monteze astfel de stâlpi flexibili, de dimensiuni mai mari, şi în prelungirea separatoarelor de sens de pe Şoseaua Nordului.

Vor fi create astfel zone de atenţionare de mai mulţi metri, cu rolul de a-i avertiza pe conducătorii auto şi de a evita astfel producerea unor accidente.

Cel de-al treilea şi ultimul sens giratoriu din cartierul Micro XIV urmează să fie amenajat între Aleea Centrală, strada Răscoalei şi Bulevardul Stadionului.

În acest fel, între cartierele Micro XIV şi Titulescu va fi o zonă resistematizată din punctul de vedere al traficului rutier, se va fluidiza circulaţia şi se va micşora riscul producerii de accidente rutiere. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!