(VIDEO) Senatorul Romașcanu, șef cu patalama. În ce funcții au fost aleși președintele Neagu și primarul Toma

(VIDEO) Senatorul Romașcanu, șef cu patalama. În ce funcții au fost aleși președintele Neagu și primarul Toma

Senatorul Lucian Romașcanu a fost ales președinte al organizației județene PSD Buzău. Rezultatul alegerilor nu reprezintă o surpriză, ministrul Culturii fiind unicul candidat la prima funcție din partid. Romașcanu va fi secondat de prim-vicepreședinții Petre Emanoil Neagu și Constantin Toma. La evenimentul de azi au fost prezenți liderul national al PSD, Marcel Ciolacu, precum și mai mulți ministri social-democrați.

Conferința Județeană a PSD Buzău, eveniment care a închis campania de alegeri interne în rândul social-democraților, s-a desfășurat în Sala Mare a Consiliului Județean. Ceea ce era de anticipat, s-a întâmplat: candidat unic, senatorul Lucian Romașcanu a fost ales lider al organizației județene.

În echipa sa de conducere, liderul cu patalama al PSD Buzău îi va avea pe președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și pe primarul Constantin Toma, în calitate de prim-vicepreședinți.

La evenimentul de azi a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu. Șeful Camerei Deputaților a venit la Buzău insoțit de prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, de președintele Consiliului Național al partidului, Vasile Dâncu, ministru demisionar al Apărării, și de mai mulți miniștri PSD și vicepreședinți pe regiuni.

Printre alte angajamente, liderul Lucian Romașcanu are ca obiectiv păstrarea organizației județene a PSD Buzău pe primul loc în țară în privința rezultatelor la alegerile locale și parlamentare. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și