Publicat la: 11.10.2019. 18:38 / 682 views

SEMNE DE ÎNTREBARE. VA MAI PRIMI BUZĂUL FONDURILE GUVERNAMENTALE PENTRU INVESTIŢII?

Au fost semnate contractele pentru finanţarea proiectelor pe devize ale Municipalităţii. Vor fi reabilitate şi modernizate toate unităţile şcolare din oraş şi o mare parte din infrastructura rutieră. Căderea Guvernului Dăncilă ridică unele semne de întrebare în legătură cu primirea banilor pentru investiţii.

chiosc scoala 1 asfaltare rond 3

Zilele trecute primarul Toma a fost la Bucureşti, unde a semnat un contract pentru finanţarea reabilitării unităţilor şcolare din municipiu.

De asemenea, Buzăul va primi şi jumătate din fondurile solicitate pentru infrastructura rutieră a oraşului.

Căderea Guvernului care a aprobat finanţările pentru municipiul Buzău stârneşte oarecare nelinişte în privinţa primirii banilor promişi.

O parte dintre proiectele pe devize pentru care au fost solicitate fonduri de la Guvern au început deja, pe cheltuiala Primăriei şi vor fi continuate cu banii guvernamentali.

Primăria va organiza licitaţii în următoarea perioadă, pentru ca, după stabilirea câştigătorilor, aceştia să poată demara lucrările de pregătire pentru asfaltare, care ar putea începe în primăvară.

Urbis va beneficia de un program pe doi ani, timp în care va trebui să reabiliteze şi să asfalteze o serie de străzi din oraş şi să amenajeze mai multe parcări de reşedinţă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!