Publicat la: 24.09.2020. 18:24 / 225 views

SEMAFOARE CU BUTON LA GARĂ. VOR FI PUSE ÎN FUNCȚIUNE MÂINE

Modernizarea piațetei din fața Gării Buzău a mutat trecerile de pietoni mai departe de sensul giratoriu. Au fost reinstalate și semafoarele cu buton, care vor fi puse în funcțiune cel târziu de mâine. Pentru început, acestea vor funcționa pe galben intermitent.

semafor gara 1Modernizarea sensului giratoriu din fața Gării Buzău a produs inevitabil și unele modificări ale regulilor de circulație.

Toate trecerile de pietoni au fost mutate mai departe de sensul giratoriu, pentru a se evita producerea de aglomerări în interiorul acestuia.

Dacă a fost mai simplu cu relocarea trecerilor de pietoni, semafoarele cu buton au fost reinstalate mai târziu și vor fi puse în funcțiune din această după-amiază, sau cel mai târziu, de mâine.

Odată cu reconfigurarea sensului giratoriu, a fost mutată și stația de taxiuri și s-a interzis staționarea și parcarea în zonă.

Nu toți conducătorii auto s-au conformat noilor reguli așa că, unii dintre ei

s-au trezit deja fără autovehiculul din dotare.

Cele două semafoare cu temporizare vor funcționa o perioadă de timp pe galben intermitent, pentru ca atât șoferii, cât și pietonii să se obișnuiască să țină cont de prezența lor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!