Publicat la: 21.07.2020. 18:08 / 349 views

ȘEFUL UPU: “TOT MAI MULTE CONFIRMĂRI”. DR. ZOICAN A ANTICIPAT VALUL DE ÎMBOLNĂVIRI

Numărul ridicat de cazuri zilnice de Covid-19 la Buzău se resimte și în activitatea UPU de la Spitalul Județean de Urgență. Medicii spun că din ce în ce mai multe persoane cu simptome specifice se prezintă la spital, iar majoritatea acestor pacienți sunt confirmați apoi cu coronavirus.

zoicanZilnic, aleea din fața UPU de la Spitalul Județean de Urgență este plină de ambulanțe, atât lângă corturile de triaj, cât și lângă cea mai importantă secție a unității medicale. Potrivit medicilor, se constată din ce în ce mai multe prezentări ale unor persoane care au simptome specifice Covid-19, iar pentru multe dintre acestea testele ies pozitive.

În urmă cu o lună, șeful UPU-SMURD, doctorul Adrian Zoican, a fost cel care a anticipat că la Buzău vom avea o explozie de îmbolnăviri cu coronavirus, după ce a constatat o creștere semnificativă a prezentărilor din partea unor pacienți cu simptome specifice.

În ultima lună, la nivelul județului Buzău au fost confirmate peste 600 de cazuri de Covid-19. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!