Publicat la: 24.03.2020. 20:04 / 531 views

ȘEFUL UPU LE MULȚUMEȘTE BUZOIENILOR. MEDICII FAC UN APEL CĂTRE CETĂȚENI

Seful sectiei UPU de la Spitalul Judetean Buzau a postat pe retelele de socializare un mesaj de multumire, adresat celor care s-au implicat direct in gestionarea crizei cauzate de covid-19. Mesajul medicului contine si un indemn pentru cetateni, acela de a ramane in case, in aceasta perioada.

zoicanMedicul Adrian Zoican a ținut să mulțumească, printr-un mesaj postat pe facebook, tuturor celor care au contribuit la gestionarea situației de criză cauzată de noul coronavirus. Șeful secției UPU i-a menționat atât pe cei implicați direct, cât și pe toți buzoienii care au respectat regulile impuse de o asemenea conjunctură

Pe lângă îndemnul “Stați Acasă”, medicul a facut public si contul bancar pentru donatii. Banii vor intra în contul Spitalului Județean și vor fi folosiți pentru achiziționarea produselor de care unitatea spitalicească are nevoie. Sponsorii sau donatorii au posibilitatea de  a direcționa sumele direct către secția UPU-Smurd.

Un mesaj similar a fost postat, azi, și de managerul spitalului, Claudiu Damian. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!