Publicat la: 04.08.2020. 18:31 / 1.062 views

ȘEFUL UPU, ADRIAN ZOICAN, INFECTAT CU COVID. ESTE INTERNAT PE SECȚIA DE PNEUMOLOGIE

Șeful UPU-SMURD Buzău, doctorul Adrian Zoican, a fost depistat cu noul coronavirus. Medicul s-a testat, după ce a prezentat forme ușoare de rinită. Zoican era de gardă, aseară, când a aflat rezultatul. A întrerupt tura și a decis să se interneze imediat.

zoicanDoctorul Zoican nu își explică sursa îmbolnăvirii. În ultimele două săptămâni, a fost la muncă, apoi la un curs la mare, alături de alți consilieri județeni.

Șeful UPU a ținut să le transmită persoanelor cu care a intrat în contact să se prezinte la medic daca apar simptome specifice Covid-19.

De asemenea, medicul Adrian Zoican declară că, pentru a nu expune pe nimeni, vrea să rămână internat în spital până când se va vindeca.

Doctorul Adrian Zoican se află printre zecile de cadre medicale depistate cu noul coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Buzău, de la începutul pandemiei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!