Publicat la: 01.07.2020. 19:14 / 533 views

ȘEFA EPIDEMIOLOGILOR, DIAGNOSTICATĂ CU COVID-19.DR. CARMEN SCÂNTEI A FOST INTERNATĂ LA GÂRLAȘI

scanteiȘefa Departamentului Epidemiologic din cadrul Direcției de Sănătate Publică a fost diagnosticată cu Covid-19. Doctorița Carmen Scântei a fost internată la secția exterioară Gârlași a Spitalului Județean de Urgență Buzău, după ce a prezentat simptome specifice.

Săptămâna trecută, medicul care coordonează criza Covid-19 de la nivelul întregului județ, a efectuat două teste, iar rezultatele au ieșit negative. Zilele trecute, însă, un test la Computer Tomograf a indicat semnele unei îmbolnăviri cu coronavirus. În această seară rezultatul testului PCR a arătat că doctorița Carmen Scântei este infectată cu Covid-19. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!