Publicat la: 22.01.2021. 19:28 / 580 views

ȘEFA DE LA CASA ALBĂ S-A VACCINAT ANTI-COVID. ADINA MOISEANU, MESAJ PENTRU BUZOIENI

În calitate de coordonator al campaniei de vaccinare de la nivelul județului Buzău, prefectul interimar, Adina Moiseanu, a primit astăzi prima doză de ser anti-COVID.

prefecta mazdragprefecta vaccin 1

În această dimineață, șefa de la Casa Albă a sosit la centrul de la Liceul cu Program Sportiv, cu zece minute înainte de ora la care a fost programată. A așteptat până au mai ieșit persoane de la vaccinare, apoi a intrat în circuitul standard, completând formularele tip, apoi trecând de triajul epidemiologic.

Imediat după ce a fost vaccinată, Adina Moiseanu a fost vizibil emoționată.

După cele 15 minute petrecute în sala de așteptare post-vaccinare, coordonatorul campaniei de la nivelul județului Buzău a stat de vorbă cu medicii responsabili din centru, despre problemele cu care se confruntă.

La ieșirea din centrul amenajat la LPS Buzău, prefectul interimar le-a recomandat buzoienilor să se vaccineze.

La nivelul județului, sunt în continuare probleme în privința accesului la vaccinare, rezervările fiind blocate și în această perioadă. În acest context, Adina Moiseanu le-a transmis buzoienilor să apeleze la alternativa programării prin medicii de familie.

Tot astăzi, s-a vaccinat și președintele PSD, deputatul buzoian Marcel Ciolacu, anunțând că a făcut acest gest, abia după ce s-a asigurat că mama sa, bolnavă cronic, s-a imunizat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!