Publicat la: 29.05.2020. 17:44 / 952 views

ȘEF NOU, LA ISJ BUZĂU. NOUL INSPECTOR ESTE DETAȘAT PÂNĂ LA ORGANIZAREA UNUI NOU CONCURS

Azi, ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a semnat ordinul de eliberare din funcţie a şefei ISJ, Florina Stoian. Noul şef a învăţământului buzoian este Ionel Meiroşu, directorul Şcolii generale “Vasile Cristoforeanu”, din Râmnicu Sărat.

inspector nouAstăzi, ministrul Educației, Monica Anisie, a semnat ordinul de eliberare din funcție a șefei ISJ, Florina Stoian, numindu-l în loc pe Ionel Meiroșu.

Decizia cine în contextul în care Florina Stoian a condus inspectoratul în ultimii patru ani, asta după ce a fost singura care a promovat concursul organizat de minister în luna mai a anului 2016. Nu este vorba de o demitere, spune Florina Stoian, ci de o încetare a mandatului de patru ani, care oricum expirase.

Fosta șefă a învățământului buzoian a declarat că nu va mai candida pentru un nou post. Cel mai probabil, un concurs pentru șefia ISJ va fi organizat în septembrie

Ionel Meiroșu s-a mai aflat la conducerea ISJ Buzău, ca inspector școlar general adjunct. În 2009, odată cu venirea la putere a PDL, Meiroșu a fost schimbat din funcție. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!