Publicat la: 06.02.2017. 19:56 / 1.335 views

SEDIU PENTRU CRUCEA ROŞIE. S-AU FĂCUT DEMERSURI DE 11 ANI

După 11 de ani de demersuri şi solicitări, timp în care şi-a desfăşurat activitatea în condiţii total improprii, Filiala Buzău a Crucii Roşii a primit, în sfârşit, un sediu. Acesta este într-o clădire ce a aparţinut Colegiului Tehnic, la capătul Bulevardului Republicii, iar aici se vor organiza cursurile de prim ajutor ale Crucii Roşii. Clădirea a fost pusă la dispoziţie de Primăria Buzău, însă are nevoie de renovări.

sediu crucea rosieO clădire renovată, în care a funcţionat o grădiniţă, cu trei săli mari de curs situată la capătul Bulevardului  Republicii, în apropierea pasarelei. Aici îşi va desfăşura activitatea Filiala Buzău a Crucii Roşii. Primăria Buzău a fost cea care a răspuns solicitărilor, după 11 ani de încercări. Aici va funcţiona centrul de organizare a cursurilor de prim ajutor pentru buzoieni.

Clădirea cu trei săli de curs este recent renovată, însă  nu are utilităţi şi ar mai trebui intervenit pentru renovarea exteriorului. De asemenea, Crucea Roşie ar avea nevoie de o centrală termică, iar pentru asta au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare din oraş.

Filiala Buzău a Crucii Roşii avea mare nevoie de un spaţiu pe care să îl folosească pentru cursuri, dar şi pentru întâlnirea voluntarilor. Conducerea filialei este de părere că până la primăvară acesta va deveni funcţional. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!