Publicat la: 23.07.2020. 18:19 / 289 views

SEDIU NOU PENTRU TRANS BUS. VA FI CONSTRUIT LA IEȘIREA SPRE BRĂILA

Municipiul Buzău va primi în administrare un teren care aparține Jandarmeriei, aflat la ieșirea din oraș către Brăila. Aici vor fi mutate Trans bus și Pompierii și va fi construit și un centru RAR. Piața de gros care ar fi trebuit să fie ridicată pe acest teren și-a mutat locația la ieșirea spre Vernești, peste drum de noul depozit al Fabhricii de bere, unde, cel mai probabil, va fi construit și un sens giratoriu.

teren depozit 1Consilierii municipali și-au dat acordul în ședința CLM din 20 iulie ca un teren de 12 hectare să fie transferat Municipiului Buzău.

Este vorba despre un teren afla în proprietatea Jandarmeriei, aflat la ieșirea din Buzău către Brăila.

Aici ar urma să fie construit pe bani europeni noul sediu al Trans Bus și garajele care să adăpostească cele aproximativ 200 de mașini ale flotei de transport în comun.

Tot acolo, 2 hectare ar urma să fie alocate pentru mutarea stației de pompieri din centrul orașului.

Viceprimarul Ionuț Apostu a propus aleșilor și un amendament la proiectul de hotărâre.

Inițial, pe terenul cu pricina ar fi trebuit să fie construită o piață de gros pentru legume și fructe, care să deservească atât Buzăul, cât și județele învecinate.

Piata va fi amenajata la ieșirea spre Vernești, peste drum de noul depozit al Fabricii de Bere. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!