Ședință ordinară CLM. Consilierii se vor întâlni pe 24 noiembrie, la ora 10

Ședință ordinară CLM. Consilierii se vor întâlni pe 24 noiembrie, la ora 10

Primarul Constantin Toma a convocat ședința ordinară a CLM pe luna noiembrie, în data de 24, la ora 10. Pe ordinea de zi figurează 18 proiecte de hotărâre și capitolul Diverse. Ședința va fi transmisă live.

Miercuri, 24 noiembrie, buzoienii vor afla cu ce procent vor crește impozitele și taxele către primăria Buzău.

Convocați în ședință ordinară, consilierii municipali au de aprobat indexarea acestora cu rata inflației pe anul fiscal 2022.

Pe masa consilierilor se va afla și cea de-a 6-a rectificare bugetară pe anul în curs, dar și înființarea unui Centru de zi pentru persoanele adulte cu dizabilitați, care va funcționa în cadrul Serviciului de Asistență și Protecție Socială a Municipiului Buzău.

Tot marți, se va hotărî și dacă investiția ”PUZ – Ansamblu rezidențial” a suprafeței de 43,2 hectare din tarlaua 33, adiacentă Parcului Tineretului este oportună sau nu.

De asemenea, pentru a putea realiza Cimitirul Municipal, este necesară darea în administrare a terenului către Ministerul Apărării Naționale și, după aceea, retransmiterea lui către Municipalitatea Buzău.

În ședința CLM va fi discutată și supraimpozitarea pe 2022 cu până la 500 la sută a unor clădiri a căror stare tehnică este necorespunzătoare, dar și modificarea aprobării cuantumului și numărului de burse acordate elevilor din învățământul preuniversitar din oraș.

Consilierii vor mai avea de aprobat și o nouă investiție pentru reabilitarea străzii Parâng și a Aleii Pictor Adina Paula Moscu.

În afara celor 18 puncte de pe ordinea de zi va mai fi pus în discuție și capitolul Diverse.

Ședința se va desfășura în sala 24, Stan Săraru, din Palatul Comunal și va fi transmisă live pe siteul oficial al Primăriei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și