Publicat la: 27.10.2020. 19:23 / 263 views

ȘEDINȚĂ ÎN PARC. NOII CONSILIERI MUNICIPALI AU DEPUS JURĂMÂNTUL

În decorul mirific de toamnă al Parcului Tineretului, la convocarea Prefecturii, noii aleși municipali au constituit Consiliul Local Municipal Buzău, pentru următorii patru ani. Consilierii municipali au jurat pe Constituție și pe Biblie că vor lucra în folosul orașului și al comunității buzoiene. La ședința de constituire au participat și invitați de onoare, în frunte cu arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Înaltpreasfințitul Ciprian.

clm constituire 2 clm constituire 1

Ședința de constituire a noului Consiliu Local Municipal s-a desfășurat, la convocarea Instituției Prefectului, în Amfiteatrul în aer liber din Parcul Tineretului.

Domnul consilier Vasile Olariu, liderul de vârstă al noului CLM, a fost desemnat să conducă ședința de constituire, ajutat de primii doi cei mai tineri consilieri.

Secretarul general al UAT Buzău a dat citire listei de consilieri municipali care, conform legii, au depus jurământul.

A mai fost invalidat și consilierul declarat ales Florescu Constantin, căruia i-a fost retras sprijinul politic

De asemenea, a fost respinsă ca prematură validarea pentru domnii Dumitru Gheorge și Sangiu Florin.

Rând pe rând, consilierii municipali au jurat pe Constituție și pe Biblie și au primit legitimațiile de consilieri.

În prima ședință ordinară a noului CLM, primarul Constantin Toma va propune doi dintre consilierii PSD pentru funcția de viceprimari, datorită faptului că sunt 16 consileri sociali-democrați care alcătuiesc o majoritate calificată. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!