Publicat la: 18.01.2021. 19:26 / 368 views

ȘEDINȚĂ FULGER. UN SINGUR PUNCT PE ORDINEA DE ZI LA ȘEDINȚA CJ

Președintele Neagu a convocat pentru astăzi o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Județean. Ședința s-a desfășurat în Sala Mare a CJ, cu prezența fizică a consilierilor județeni și cu respectarea regulilor sanitare.

cj 3 cj 2

Pe ordinea de zi a figurat un singur punct, proiectul de hotărâre pentru aprobarea formei inițiale a Programului Anual de Achiziții Sectoriale pentru anul 2021.

Consilierii județeni au aprobat în unanimitate proiectul, din care face parte și documentația de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii pentru cinci trasee de transport județean de persoane.

Organizarea procedurii de atribuire a transportului județean de persoane se va face pentru următoarele 5 trasee:

Buzău Autogara Sud – Ulmeni – Pietroasele

Buzău Autogara Sud – Merei – Vispeşti;

Buzău Autogara Marghiloman – Robeasca;

Buzău Autogara Sud – Clondiru;

Pătârlagele – Colţi.

La ședință au participat 29 de consilieri doi nu au fost prezenți, dar și-au exprimat votul prin telefon. (Corneliu Floriceanu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!