Ședință extraordinară. Se va supune la vot înființarea Spitalului Municipal

Ședință extraordinară. Se va supune la vot înființarea Spitalului Municipal

Primarul Constantin Toma a convocat de urgență o ședință a Consiliului Local Municipal pentru că va trebui votat bugetul local. Un alt proiect important pentru oraș care urmează să fie supus aprobării consilierilor este cel referitor la înființarea  Spitalului Municipal. Aleșii locali se vor întâlni luni 5 februarie, la ora 10.

Proiecte importante pentru Municipiu sunt pregătite să fie supuse aprobării consilierilor locali lunea viitoare.

Convocați în ședință extraordinară, aceștia vor avea de aprobat opt proiecte de hotărâre, din care două de mare interes pentru buzoieni.

Este vorba despre proiectul de buget pe anul 2024 dar și de proiectul de aprobare a înființării Spitalului Municipal.

O dată cu aprobarea înființării noului spital, va trebui aprobată și cererea către Guvernul României de adoptare a unei hotărâri pentru trecerea Secției exterioare din Buzău a Spitalului General CF Galați în domeniul public al Municipiului Buzău.

În prezent, Secția exterioară face parte din domeniul public al statului și se află în administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Predarea-primirea bunurilor din Secția exterioară s Spitalului CF Galați urmează să se facă pe bază de protocol în maxim 60 de zile de la data intrării în vigoare a Hotărârii de Guvern.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și