Publicat la: 03.10.2019. 18:23 / 645 views

ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ LA CONSILIUL JUDEŢEAN. CONSILIERII, CONSULTAŢI PE PROIECTUL COMPANIEI DE APĂ

Consilierii judeţeni au fost convocaţi în şedinţă extraordinară. Cele trei proiecte de pe ordinea de zi au vizat Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Buzău. Toate cele trei puncte au trecut, în ciuda faptului că punctul cu planul tarifar nu a primit votul consilierilor PNL.

CJ extraLa Consiliul Judeţean a avut loc o şedinţă extraordinară ce a avut pe ordinea de zi trei puncte, toate cu trimitere la Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Buzău. Toate cele trei puncte au trecut de votul consilierilor. Preşedintele Neagu a explicat caracterul urgent al şedinţei.

De asemenea, Petre Emanoil Neagu a explicat şi de ce judeţul Buzău are nevoie de implementarea acestui proiect.

De remarcat faptul că cele trei puncte au avut suficiente voturi pentru a trece, însă la punctul ce făcea referire la planul tarifar ce va trebui aplicat în următorii 5 ani, consilierii PNL au votat împotrivă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!