Publicat la: 09.05.2019. 18:18 / 564 views

ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ LA CJ. DECIZII PENTRU PROGRAMUL “LAPTELE ŞI CORNUL”

Astăzi, consilierii judeţeni au fost convocaţi în şedinţă extraordinară pentru a se supune la vot proiectul care făcea referire la asumarea organizării şi derulării procedurilor de atribuire a contractelor pentru achiziţia produselor aferente Programului pentru şcoli al României la nivelul Judeţului Buzău. Odată derulată această procedură, de anul şcolar viitor elevii vor beneficia cu certitudine de lapte şi corn în fiecare zi de şcoală.

eleviDe la începutul anului şcolar elevii nu au beneficiat nici măcar o zi de produsele guvernamentale pe care ceilalţi elevi din regiune le primesc zilnic. Toate încercările Consiliului Judeţean Buzău de a asigura lapte şi corn în şcolile din judeţ s-au soldat cu un eşec din cauza birocraţiei excesive. În urma şedinţei de consiliu de astăzi, acest lucru se va reglementa. Preşedintele Neagu a explicat cum s-a ajuns la această situaţie.

Vestea bună este că, odată rezolvate aceste probleme, începând de anul şcolar viitor, elevii din judeţul Buzău vor beneficia de produsele din programul guvernamental în fiecare zi de şcoală.

Programul “Laptele şi cornul” a fost un succes în judeţul Buzău, mai ales în mediul rural, unde s-a stabilit că a dus inclusiv la scăderea ratei de abandon şcolar. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!