Publicat la: 02.04.2018. 18:22 / 525 views

ŞEDINŢĂ DE LUCRU. DESFĂŞURARE IMPRESIONANTĂ DE FORŢE ÎN BARIERA PLOIEŞTI

Conducerea Primăriei a ţinut astăzi o şedinţă de lucru în aer liber în apropierea Cimitirului Eroilor. Au fost convocaţi şefii de la Urbis dar şi reprezentanţii altor societăţi buzoiene care vor desfăşura diverse activităţi în zona de şantier de pe viitoarea stradă Calea Eroilor.

urbis 1Pe şantierul din zona Cimitirului Eroilor au fost convocaţi astăzi şefii de la Urbis Serv şi de la alte societăţi locale care vor desfăşura activităţi în zonă.

Se apropie Ziua Înălţării Domnului, când românii îşi slăvesc şi eroii şi când, în această zonă, Primăria va desfăşura cel mai mare eveniment din ţară dedicat Centenarului Marii Uniri.

În timp ce şefii puneau ţara la cale, echipele de muncitori lucrau pe mai multe fronturi, ajutându-se de utilaje.

Conducerea Primăriei se ocupă continuu nu numai de bunul mers al lucrărilor din Bariera Unirii, ci şi de organizarea întregului eveniment di 17 mai, când la Buzău vor sosi oaspeţi importanţi, atât din ţară, cât şi de peste hotare. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!