Publicat la: 30.07.2015. 19:29 / 3.826 views

ŞEDINŢĂ DE CJ CU SURPRIZE. CRISTI BÎGIU A FOST MARELE ABSENT.

sedinta cj2Şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de astăzi a fost prezidată tot de vicepreşedintele Petre Emanoil Neagu. Preşedintele Cristi Bîgiu care şi-a reluat recent funcţia, nu a fost prezent deşi toată lumea se aştepta ca el să conducă şedinţa. După doar câteva zile de muncă, acesta a intrat în concediu şi a plecat la mare şi din acest motiv nu a participat la şedinţa CJ. În aceste condiţii, întîlnirea consilierilor judeţeni a decurs destul de liniştit, chiar dacă nu au trecut toate proiectele supuse aprobării iar aleşii Puterii şi cei ai Opoziţiei s-au contrat pe anumite teme.

Astăzi a fost prima şedinţă de Consiliu Judeţean când a avut loc un vot unitar al aleşilor Partidului Naţional Liberal. Proiectul referitor la achiziţionarea de către Consiliul Judeţean a unei cote părţi a imobilului din strada Bistriţei în care funcţionaeză Centrul Militar Judeţean a căzut la vot. Acceasi soarta a avut-o si proiectul  care făcea trimitere la cumpărarea unui imobil de pe strada Pompiliu Ştefu. Cei care au votat împotrivă, au fost consilierii PNL care au argumentat că pe Bistriţei este o clădire veche ce necesită reparaţii costisitoare şi ar fi mai bine să fie găsită o altă soluţie.

Pentru ca proiectul să treacă ar fi fost nevoie ca două treimi dintre consilieri să fie pentru. Cum PNL-iştii au votat împotrivă şi de la şedinţă au lipsit doi consilieri PSD, proiectul a picat, dar vicepreşedintele Petre Emanoil Neagu are convingerea că la şedinţa următoare va trece.

Marele absent al şedinţei de astăzi a fost preşedintele Cristi Bîgiu care şi-a reluat recent funcţia. Explicaţia absenţei a oferit-o Petre Emanoil Neagu, cel care a prezidat şedinţa şi care a vorbit inclusiv despre prietenia care îl leagă de Cristi Bîgiu.

Pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi au fost 29 de puncte. Dintre acestea, doar o parte au trecut de votul consilierilor, iar unul dintre cele promovate a fost cel care făcea referire la înlocuirea directorului adjunct al DGASPC, Alina Iuga cu consilierul judeţean Ştefan David. Alina Iuga este însărcinată în 7 luni şi a preferat să se retragă din funcţie.

sedinta cj  sedinta cj4

sedinta cj5  sedinta cj3

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!