Publicat la: 26.03.2020. 18:50 / 349 views

ȘEDINȚĂ DE CJ ATIPICĂ. DISTANȚĂ MARE ÎNTRE CONSILIERI

O ședință de Consiliu Județean cu totul atipică a avut loc astăzi. Ședința ordinară a lunii martie a fost organizată în sala de spectacole a Consiliului Județean, toți cei prezenți au purtat măști și mănuși, iar au păstat o distanță considerabilă între ei.

sedinta cjAstăzi, ședința ordinară a lunii martie de Consiliul Județean a fost cu totul diferită de cele cu care erau obișnuiți membrii miniparlamentului Județean. Fără jurnaliști în sală, dar cu imagini puse la dispoziție pe site-ul instituției, întâlnirea s-a organizat în sala mare a Consiliului Județean, un spațiu sufiecient de generos care să permită o distanță considerabilă între consilieri. De asemenea, toți cei prezenți au purtat măși și mănuși de protecție. Însiși președintele Neagu a recunoscut faptul că este o ședință cu totul diferită decât cele cu care era obișnuit. Materialele pe marginea cărora s-a discutat astăzi în ședința de Consiliu Județean sunt disponibile, într-un fișier video, pe pagina de internet a instituției. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!