Publicat la: 30.08.2018. 18:13 / 838 views

ŞEDINŢĂ CU SCÂNTEI. VOT DE NEÎNŢELES AL CONSILIERILOR ALDE

Şedinţă cu scântei, astăzi, la Consiliul Judeţean. Consilierii ALDE au votat împotriva a trei proiecte aflate pe ordinea de zi, iar când li s-a cerut să îşi justifice votul au replicat că este sarcină de partid. Cele trei proiecte aflate în discuţie fac referire la terenul pe care se va construi judecătoria şi la documentaţia pentru reabilitarea DJ 203K.

cj augustPe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean de astăzi au au fost trei proiecte importante, unul care făcea referire la terenul pe care va fi construită judecătoria, iar alte două la reabilitarea drumului judeţean 203K. La toate 3, consilierii ALDE au votat împotrivă, iar preşedintele Consiliului Judeţean le-a cerut să îşi justifice votul. Răspunsul a fost surprinzator.

Preşedintele Consiliului Judeţean Petre Emanoil Neagu a explicat că nu a înţeles votul consilierilor ALDE, mai ales că aceste proiecte fuseseră discutate în şedinţele de lucru.

Având în vedere că cele trei proiecte vizează patrimoniul judeţului Buzău, pentru a trece era nevoie de votul a două treimi dintre consilieri. Cum toti consilierii au fost prezenţi si au votat pentru, toate proiectele au avut numărul necasar de voturi pentru a fi validate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!