Ședință CLM. Hotărâri importante pentru dezvoltarea Municipiului.

Ședință CLM. Hotărâri importante pentru dezvoltarea Municipiului.

Primarul Constantin Toma a convocat în ședință ordinară Consiliul Local Municipal, pentru data de 27 octombrie. Pe ordinea de zi figurează 13 proiecte de hotărâre și capitolul Diverse. Ședința va fi transmisă live.

Consilierii municipali se vor întâlni miercuri, 27 octombrie, în ședință ordinară, convocată de primarul Municipiului Buzău.

Pe ordinea de zi figurează 13 proiecte de hotărâre importante pentru comunitatea buzoiană.

Aleșii vor trebui să decidă dacă vor vota ”pentru”, împotrivă” sau se vor abține de la vot pentru rectificarea 5 a bugetului local, sau pentru modificarea unor hotărâri anterioare ale CLM, privind contractarea unor finanțări rambursabile.

De asemenea, se va solicita aprobare și pentru modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice.

Consilierii își vor exprima opțiunile și în privința achiziționării unui teren de la Societatea Integral, amplast pe Bulevardul Industriilor, la nr. 5, peste drum de Drăgaică, pentru amenajarea unor parcări de reședință și a sistematizării zonei.

Tot miercuri se va hotărî și cuantumul și numărul de burse care vor fi acordate elevilor din Învățământul preuniversitar din municipiu, în semestrul I al anului școlar 2012 – 2022.

Dacă numărul de voturi ”pentru” va fi suficient, va fi aprobată și alocarea sumei de 1 milion lei pentru Asociația Sportivă Fotbal Club Buzău.

Banii vor fi folosiți pentru participarea la Campionatul Național de Fotbal Liga 2 Seniori, ediția 2021-2022, TUR și în Campionatul Național de juniori, fotbal masculin, în Turul ediției 2021-2022.

Ședința CLM va avea loc la ora 10 și va fi transmisă online pe situl oficial al Primăriei Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și