Ședință CLM. Au fost aprobate proiecte importante pentru oraș.

Ședință CLM. Au fost aprobate proiecte importante pentru oraș.

La convocarea edilului șef, astăzi s-a desfășurat ședința ordinară a CLM, la care au fost prezenți 20 din cei 23 de consilieri. Pe ordinea de zi au figurat 20 de proiecte de hotărâre, plus capitolul ”Diverse”, din care au fost aprobate 19. Un proiect a fost respins.

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea contului de execuție municipal din trimestrul doi al anului în curs, pus în dezbaterea Consiliului Local Municipal de astăzi, a stârnit unele întrebări din partea consilierilor.

Consilierul municipal a scos în evidență și faptul că la Trans Bus au fost cheltuiți peste 1 milion de lei doar pentru piese de schimb și a întrebat dacă autobuzele au probleme din cauza drumurilor proaste sau a vechimii lor.

În ceea ce privește sportul buzoian, primarul a scos în evidență faptul că, în ultimii ani Buzăul a devenit deja cunoscut pe plan național, dar și pe plan internațional.

Bugetul pentru străzi este subdimensionat din cauza lipsei de bani, dar a fost compensat prin atragerea de fonduri europene, din care vor fi reabilitate mai multe străzi importante din oraș.

Proiectul a fost supus votului aleșilor municipali, care l-au aprobat cu majoritate de voturi: 13 pentru, 6 abțineri și 1 vot împotrivă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și