Publicat la: 31.05.2019. 18:25 / 2.654 views

SE VA MODERNIZA PIAŢA CENTRALĂ. PIEŢARII NU VOR MAI SUFERI DE FRIG SAU DE CĂLDURĂ EXCESIVĂ

Directorul SC „Pieţe, Târguri şi Oboare” SA a fost prezent în sala de şedinţe a Consiliului Local Municipal, la discutarea proiectului de hotărâre pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2019. El a trebuit să răspundă unor întrebări ale consilierilor referitoare la administrarea societăţii şi, mai ales, în legătură cu modernizarea Pieţei Centrale.

piata centrala 3

Pentru a închide spaţiul în care funcţionează piaţa şi a asigura astfel o temperatură suportabilă, s-a găsit soluţia ca, folosind aceeaşi structură, să se coboare acoperişul până la nivelul clădirilor din jur.

După închiderea pieţei, ar mai trebui asigurată şi aerisirea pe timpul verii pentru ca incinta să nu se încălzească excesiv şi să se creeze efectul de seră.

Proiectul de modernizare a Pieţei Centrale urmează să mai primească şi avizul Ministerului Culturii iar directorul societăţii îşi propune ca lucrările să înceapă în perioada august – septembrie a acestui an.

Proiectul pentru aprobarea bugetului societăţii Pieţe, Târguri şi Oboare a fost votat favorabil de aleşii locali. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!