Publicat la: 20.07.2018. 18:13 / 791 views

SE REFAC ZONELE AFECTATE DE INUNDAŢII. BANI DE LA GUVERN ŞI DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN

Aproape 6 milioane de lei au fost alocate de la Guvern pentru refacerea insfrastructurii în zonele afectate de inundaţii şi viituri. Reprezentanţii Consiliului Judeţean spun că suma nu acoperă nevoile autorităţilor locale, însă dau asigurări că vor suplimenta aceste fonduri, astfel încât oamenii să nu aibă de suferit.

chilii 2Zona de munte a judeţului Buzău a fost grav afectată de inundaţii în urmă cu câteva săptămâni. La momentul respectiv, primul ministru şi ministrul de interne s-au deplasat la Buzău pentru a vedea care este situaţia. Zilele trecute, prin hotărâre de guvern, judeţul Buzău a primit aproape 6 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii.

Banii sunt puţini, comparativ cu sumele care ar trebui cheltuite pentru remedierea problemelor, însă preşedintele CJ Petre Emanoil Neagu dă asigurări că instituţia pe care o conduce va suplimenta cu bani din bugetul propriu.

O altă veste bună este că elevii din zonele afectate de inundaţii vor merge gratuit în tabără la Sinaia la sfârşitul lunii iulie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!