SE REFAC ZONELE AFECTATE DE INUNDAŢII. BANI DE LA GUVERN ŞI DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN

SE REFAC ZONELE AFECTATE DE INUNDAŢII. BANI DE LA GUVERN ŞI DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN

Aproape 6 milioane de lei au fost alocate de la Guvern pentru refacerea insfrastructurii în zonele afectate de inundaţii şi viituri. Reprezentanţii Consiliului Judeţean spun că suma nu acoperă nevoile autorităţilor locale, însă dau asigurări că vor suplimenta aceste fonduri, astfel încât oamenii să nu aibă de suferit.

chilii 2Zona de munte a judeţului Buzău a fost grav afectată de inundaţii în urmă cu câteva săptămâni. La momentul respectiv, primul ministru şi ministrul de interne s-au deplasat la Buzău pentru a vedea care este situaţia. Zilele trecute, prin hotărâre de guvern, judeţul Buzău a primit aproape 6 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii.

Banii sunt puţini, comparativ cu sumele care ar trebui cheltuite pentru remedierea problemelor, însă preşedintele CJ Petre Emanoil Neagu dă asigurări că instituţia pe care o conduce va suplimenta cu bani din bugetul propriu.

O altă veste bună este că elevii din zonele afectate de inundaţii vor merge gratuit în tabără la Sinaia la sfârşitul lunii iulie. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și