Publicat la: 15.01.2020. 19:29 / 1.060 views

SE REDESCHIDE PODUL. PASAJUL VA FI REDESCHIS SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Reabilitarea pasajului Horticolei, închis circulaţiei anul trecut după ce s-a prăbuşit o balustradă, se apropie de final. Ieri a fost asfaltat carosabilul, care urmează să fie trasat. La începutul săptămânii viitoare, podul va fi redeschis circulaţiei rutiere.

pod marghiloman 4 pod marghiloman 1

Lucrările de la pasajul Horticolei se apropie de finalizare.

Temperaturile exterioare au permis continuarea intervenţiilor şi pe timp de iarnă aşa că ieri a fost aşternut şi stratul de asfalt, ceea ce va permite ca traficul să fie reluat în cel mai scurt timp.

După finalizarea podului de la Marghiloman se va trece la reabilitarea şi modernizarea celui de-al doilea obiectiv, cel de la Metalurgica, alcătuit din două poduri, unul peste calea rutieră iar celălalt peste calea ferată.

La începutul săptămânii viitoare se vor trasa marcajele rutiere pe podul de la Marghiloman şi, după terminarea acestora, se va redeschide circulaţia auto.

Cu o lungime de 54 de metri, podul asigură legătura între strada Horticolei şi bulevardul Republicii.

Pentru reabilitarea lui a fost alocat un sprijin financiar acordat de vechiul Guvern, restul provenind din bugetul Primăriei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!