Publicat la: 28.12.2017. 19:25 / 839 views

SE PLOMBEAZA STRĂZILE. URBIS PUNE PETICE DE IARNĂ

Drumarii de la Urbis fac ultimele intervenţii din an la infrastructura rutieră a municipiului. Se peticesc arterele cele mai circulate, se amenajează trecerile de pietoni şi se montează noi panouri cu indicatoare de direcţie. În această noapte, în zona pasarelei de la Drăgaică va fi montat un sens giratoriu.

zebraEchipele Urbis Serv profită de vremea frumoasă pentru ultimele intervenţii din acest an la infrastructura rutieră a municipiului.

Este vorba de lucrări de mică amploare, precum plombările gropilor din carosabil de pe arterele mai circulate ale oraşului.

Totodată, se lucrează şi la amenajarea unor treceri de pietoni, pentru ca acestea să poată fi folosite în deplină siguranţă şi de persoanele cu dizabilităţi.

În afara covoarelor tactile, trecerile de pietoni vor fi prevăzute şi cu rampe pentru fotoliile rulante şi semnalizare sonoră pentru persoanele cu deficienţe de vedere.

De asemenea, a inceput  înlocuirea  limitatoarelor de viteză din beton, care au fost montate anul acesta, cu altele, acceptate de legislaţia în vigoare.

În urma sesizărilor primite de la cetăţenii care tranzitează Buzăul, Urbis înlocuieste toate panorile cu indicatoare de direcţie. La intrările în oraş şi în intersecţiile importante sunt montate panori noi, mult mai explicite.

Incepând de mâine dimineaţă, şoferii care circula de obicei în zona pasarelei de la Drăgaică, vor avea surpriza să întâlnească un nou sens giratoriu.

Va fi montat în această noapte la coborârea de pe pasarelă în bulevardul 1 Decembrie 1918. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!