Se mută “Permisele” și ”Înmatriculările”. Sediu nou într-un fost centru de plasament

Se mută “Permisele” și ”Înmatriculările”. Sediu nou într-un fost centru de plasament

Decizie importantă luată de consilierii județeni. Miniparlamentul județean  a aprobat joi un proiect de hotărâre prin care clădirea în care a funcționat un centru de plasament în cartierul Micro 14 este dată în administrarea Instituției Prefectului Buzău pentru a fi mutat aici Serviciul Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

În prezent, Serviciul Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor funcționează într-un spațiu total impropriu. Din acest motiv,  Prefectura Buzău și Inspectoratul Județean de Poliție au cerut sprijinul Consiliului Județean. Cea mai bună variantă găsită a fost un imobil din cartierul Micro 14, fost centru pentru copii.

O parte din clădirea de pe strada Simila va fi transformată în sediu al Serviciului Permise. În ședința de joi, consilierii au aprobat darea în folosință gratuită a acestei clădiri către Prefectura Buzău. Acesta este însă un prim pas. Urmează ca spațiul să fie compartimentat, iar apoi Guvernul să dea o hotărâre astfel încât Permisele să fie mutate în casă nouă.  În prezent, Serviciul Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a vehiculelor își desfășoară activitatea într-o clădire de pe strada Chiristigii. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și