Publicat la: 12.02.2018. 19:31 / 1.021 views

SE MODIFICĂ REGULILE LA TRANS BUS. ELEVII, PENSIONARII ŞI ŞOMERII, STATUT SPECIAL

Primarul Constantin Toma va înainta consilierilor locali un proiect de hotărâre, care, dacă va fi adoptat, va aduce modificări în regulamentul de transport local. Mai exact, în propunere se menţionează că elevii, pensionarii şi şomerii pot circula gratuit pe o singură linie. Totodată, preţul abonamentului pe care cele trei categorii îl vor plăti pe viitor va fi de 30 de lei. Mai mult decât atât, de la 1 martie se va scumpi şi biletul, de la 1,5 lei la 2 lei.

autobuz handicap 2În urma unei dezbateri publice pe tema transportul public în comun, municipalitatea a găsit mai multe soluţii prin care să ofere unele facilităţi buzoienilor care folosesc autobuzele societăţii Trans Bus.

Într-un final s-a ajuns la o variantă, pe care primarul municipiului Buzău, Constantin Toma urmează să o propună aleşilor locali în şedinţa Consiliului Local Municipal. Mai exact, potrivit propunerii, elevii, pensionarii şi şomerii vor avea gratuitate pe o singură linie, iar preţul unui abonament pe toate liniile ar urma să fie redus la 30 de lei.

Aceste măsuri sunt propuse pentru a se face tranziţia către un regulament definitiv în ceea ce priveşte cele trei categorii sociale, cu atât mai mult cu cât biletul pentru o călătorie pe Trans Bus va creşte de la 1 martie de la 1,5 lei la 2 lei.

În ceea ce îi priveşte pe locuitorii din comunele Săpoca, Mărăcineni şi Vadu Paşii care vor folosi autobuzele Trans Bus, pentru a ajunge la destinaţiile dorite, aceştia vor plăti 3 lei pentru un bilet. Recent, în parcul auto al societăţii Trans Bus au sosit 9 autobuze, toate cu burduf,  care vor fi văzute, cât de curând, pe rutele Mărăcineni, Săpoca şi Vadu Paşii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!