Publicat la: 08.02.2017. 19:07 / 804 views

SE ÎNCHIDE DN2, DIN CAUZA NINSORII? SĂRĂRIŢELE LIPSESC, PE DRUMUL NAŢIONAL SE CIRCULĂ ÎNGREUNAT

După fiecare ninsoare, sectoare întregi de drumuri naţionale sunt închise, din cauza zăpezii şi a viscolului. Azi, pe DN2, spre Bucureşti, se circula greu, din cauza peliculei de gheaţă de pe carosabil. O echipă Campus TV s-a deplasat pe sectorul Buzău-Costeşti, dar nu a reperat în trafic nicio sărăriţă.

drum national 1La ora 13, traficul pe DN2 E85, către Bucureşti, era deja îngreunat, de stratul de zăpadă îngheţată, de pe carosabil. Maşinile rulau cu cel mult 60 de kilometri pe oră, în afara localităţii, şi se circula în coloană. Pe sectorul dintre Buzău şi Costeşti, nu a fost observat niciun utilaj de deszăpezire, deşi condiţiile meteorologice impuneau curăţarea carosabilul.

În contextul condiţiilor meteo şi al lipsei utilajelor de pe DN2, principala rută ce leagă Buzăul de Bucureşti, ar putea fi închisă sau, în cel mai fericit caz, se va circula în coloane, sub escorta Poliţiei Rutiere. Iar firmele care au câştigat contractele pentru deszăpezire îşi vor încasa, fărăprobleme, banii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!