Publicat la: 24.02.2021. 19:07 / 973 views

SE ÎNCHID CENTRELE DE VACCINARE DIN SPITALE. IMUNIZAREA VA CONTINUA ÎN CENTRELE COMUNITARE

Încet, dar sigur, centrele de vaccinare din spitalele buzoiene se închid. Destinate angajaților din sistemul sanitar, centrele își încetează activitatea după ce se efectuează ultimele rapeluri. Pentru salariații din sănătate, imunizarea poate continua în centrele comunitare.

vaccin 1Zilele trecute, majoritatea centrelor speciale amenajate în unitățile medicale pentru imunizarea angajaților din sistemul sanitar au fost închise. Decizia vine ca urmare a epuizării tuturor programărilor de la rapel. Este o măsură dictată de la București, încă de la bun început, cea de a fi închise centrele din spitale, după o campanie în masă de cel puțin o lună.

Pentru salariații din sănătate care până acum nu s-au vaccinat anti-COVID, există varianta centrelor comunitare, la care se pot programa.

La nivelul județului Buzău, în centrele de vaccinare din spitale au fost imunizate peste 5.500 de persoane. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!