Publicat la: 30.08.2017. 18:23 / 797 views

SE ÎMPART MANUALELE. ELEVII DE CLASA A V-A VOR ÎNVĂŢA DUPĂ UN GHID

Peste 3.800 de elevi buzoieni de clasa a V-a nu vor avea manuale pe bănci la începutul anului şcolar, ci un ghid de aproape 300 de pagini. Este soluţia de avarie găsită de minister, după ce licitaţia pentru tipărirea manualelor a fost contestată. La Buzău au sosit toate celelalte cărţi de studiu pentru copii, inclusiv mult contestatul manual de educaţie fizică şi sport.

manuale 1Săptămâna aceasta a început distribuirea diferenţelor de manuale şcolare pentru clasele I – IV. Reprezentanţii unităţilor de învăţământ au fost chemaţi să le ridice de la depozitul de carte al Inspectoratului Şcolar, în imediata apropiere a Podului Marghiloman. Unii dintre cei care au stat astăzi la coadă s-au plâns că au aşteptat prea mult pentru a intra în posesia manualelor.

Elevii de clasa a V-a nu vor primi manuale la începutul anului şcolar. Cărţile de studiu nu au fost tipărite, din cauza contestaţiilor depuse la licitaţie. Ministerul Educaţiei a elaborat un ghid ce conţine sinteza lecţiilor pentru primele două luni de şcoală. În schimb, mult discutatele manuale de sport au sosit la Buzău.

Ghidul pentru elevii de clasa a V-a urmează să fie distribuit până la data de 11 septembrie. Este foarte stufos, are aproape 300 de pagini.

La clasele VI-VIII nu există probleme cu necesarul de manuale şcolare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!