SE DESCHIDE TÂRGUL DE MĂRȚIȘOARE. AICI POT FI GĂSITE ŞI CREAŢII HAND-MADE

SE DESCHIDE TÂRGUL DE MĂRȚIȘOARE. AICI POT FI GĂSITE ŞI CREAŢII HAND-MADE

De ”Mărțișor” și de Ziua Femeii, buzoieni vor putea cumpăra cadouri de la târgul de mărțișoare de pe platoul Dacia. Și anul acesta, în ciuda pandemiei, pe platoul de marmură va fi instalat un cort uriaș în care zeci de comercianţi vor oferi cumpărătorilor o mulţime de mărţişoare, felicitări şi tot felul de cadouri pentru zilele de 1 şi 8 martie. Cortul va sta la dispoziția cumpărătorilor între 22 februarie și 8 martie, în fiecare zi, între orele 7 și 20.

martisoare 3

Dacă pandemia nu a permis amenajarea unui Târg de Crăciun la sfârșit de an 2020, iată că Municipalitatea nu va renunța la tradiționalul cort cu mărțișoare, construit an de an pe platoul din fața Palatului Comunal.

Dacă în anii anteriori cortul devenea neîncăpător la anumite ore, când cumpărătorii veneau în număr mare, anul acesta aglomerația nu va mai fi permisă.

Ca deobicei, comercianții și artiștii populari nu vor avea la vânzare doar mărțișoare și felicitări pentru 8 Martie.

Pe standurile lor vor putea fi găsite și mici cadouri, mai mult sau mai puțin prețioase, dar și alte surprize, potrivite pentru a fi dăruite femeilor dragi din viața noastră.

Pentru cei care apreciază în mod deosebit mărțișorul tradițional, organizatorii au rezervat 4 standuri pentru artiștii plastici amatori și pentru meșterii populari, unde aceștia isi vor expune creațiile hand-made. (Corneliu Floriceanu)

[youtube]https://youtu.be/VWmN_T1yhMw[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și